Via deze weg wil ik iedereen heel hartelijk danken voor alle berichten na de verkiezing tot lid van de Provinciale Staten. Enorm bedankt voor de felicitaties via Facebook, sms, whatsapp, telefoon of gewoon ‘op straat’, fantastisch! Afgelopen donderdag was de benoeming en heb ik de eed afgelegd. Vol enthousiasme start ik in Maastricht, ik ben er helemaal klaar voor! Als er zaken spelen of als er vragen zijn, dan neem gerust contact met me op: info@rudytegels.nl of 06-53636620!

Via deze weg wil ik iedereen heel hartelijk danken voor alle berichten na de verkiezing tot lid van de Provinciale Staten. Enorm bedankt voor de felicitaties via Facebook, sms, whatsapp, telefoon of gewoon ‘op straat’, fantastisch! Afgelopen donderdag was de benoeming en heb ik de eed afgelegd. Vol enthousiasme start ik in Maastricht, ik ben er helemaal klaar voor! Als er zaken spelen of als er vragen zijn, dan neem gerust contact met me op: info@rudytegels.nl of 06-53636620!

a4f7817ac1ae96ceffc9